Heisan - jeg heter Gøran

Og jeg kom til verden på RIT- 01.09.1995. Da de endelig hadde fått dratt meg ut - var mine vitale mål : 50 cm lang og 3490 gram tung! Etter en hard og strabasiøs ankomst til denne verden, har livet heldigvis bare blitt bedre og bedre... :-)    

19.11.1995 ble jeg døpt i Bjugn kirke (slik mamma ble "noen" år tidligere... :-) ). Tante Unni bar meg til dåpen - uten å miste meg! Heldigvis

Jeg er bosatt på Uthaug - i Ørland kommune - sammen med mamma og min lillesøster Sunniva.  Klikk for å se slektstreet mitt!  I huset bortenfor oss bor bestemor & bestefar - kort vei å gå! Kjempekjekt :-). 

Etter 3 år i Skårungen barnehage på Uthaug, har jeg nå blitt skolegutt! Det har jeg sett fram til lenge...  :-).  20.august  2001 begynte jeg i 1.klasse ved Uthaug oppvekstsenter. Vi er seks stykker i klassen - Marita,  Anders, Eirik, Samir, Tommy og meg sjøl!  Det skal bli et veldig spennende år! I andre klasse begynte Silje Marita også - så nå er vi sju! Og etter påske begynte Andreas! Lurer på hvor mange vi blir når vi begynner i 3.kl. til høsten???  
I 3.kl. begynte Amalie - så nå er vi ni! Kanskje kommer det flere i løpet av året også - hvem vet? Vi får se - håper bare at vi får beholde skolen vår!!! Vel Eirik flytta - så nå er vi åtte igjen... Vi forble 8 stykker i hele 4.kl., og vi får beholde skolen ett år til - altså ut skoleåret 2005/2006!  Men hvor mange blir vi som begynner i 5.kl.mon tro? Er det noen som flytter? Eller kommer det noen nye? Det blir spennende å se når skolen begynner igjen i august... :) Vel, nå er vi 6 igjen, slik vi var da jeg begynte i 1.klasse - 2 av jentene begynte på andre skoler....Andreas slutta også etter vinterferien, så nå er vi 5.

Huff og huff, nå er det visst finito for Uthaug skole - ihvertfall i offentlig regi Avlutningsfest ble holdt onsdag 21.juni 2006 for elever, foreldre & ansatte med stort koldtbord, dessert & kaker og noen taler.... Takketaler for de 90 år skolen har vært i bruk -en tid med minner de aller fleste ser med glede tilbake på -, roser til lærerne og en flott brosjyre til elevene! Nedleggelsen av skolen vil bli et stort tap for bygda vår, men vi får håpe at overgangen til Opphaug skole vil bli vellykket for ungenes skyld!

6.september 2001 hadde skolen besøk fra Ørland Hovedflystasjon i forbindelse med NAM 2001 - Natoøvelsen (Jeg sitter i fremste rekke i svart genser):

 

On 6 September 2001, members of staff from the NAM 2001 Allied Public Information Centre visited Uthaug Primary School. The school is situated close to the north end of the airfield. During the visit, the APIC Team answered a number of questions about NATO from the children and teachers, and explained what the aircraft were doing at Oerland MAS.

2 uker høsten 2004 overtok lærerstudenter skolen vår - det var gøy det :) Og da de dro hadde vi oppvisning! Klippet fra Ørland kommunes side : elevopptreden (www.orland.kommune.no)

Skoleåret 2005/2006 har vi trent Rugby på skolen i forbindelse med FYSAK-prosjektet. Artikkelen er klippet fra Ørland kommunes side.                                                                                     

På Bjørnstad gård - i Bjugn kommune - bor mine kusiner Jeanette (1988) & Kristine (1996). Der har de kyr, kalver, katter og en flott okse som heter Iver. Desverre er Iver historie nå (2003)! Om vinteren er det flott å ake, gå på ski eller gå på tur og grille pølser der! Og om sommeren er det ikke langt til badestranda i Høybakken.

Og utenfor Västerås i Sverige bor mine søskenbarn Anna Marit (1988), Erik Martin (1990) & Karin Saga (1995). Men de treffer jeg ikke så ofte! Vel, ifølge farmor & farfar har de flyttet til Dubai nå (2002).

Da jeg var 3 år begynte jeg i UTGL - Uthaug Turn og Gymnastikklag - og der er jeg med ennå. Før jul har vi oppvisning i Ørlandshallen, for å vise fram hva det er vi driver med, for foreldre og andre interesserte! 13.-15.juni 2003 var jeg med på mitt første barnekretsturnstevne på Røros - det var veldig gøy...04. - 06.juni 2004 var det turnstevne her på Ørlandet - det var også gøy :) 10.- 12.juni 2005 var det barnekretsturnstevne i Trondheim - mitt tredje så langt! Mitt fjerde turnstevne, i utrolig flott og varmt sommervær, var på Orkanger - 09. -11. juni 2006.

Våren 2001 begynte jeg på fotballtrening. Vi trener en gang i uka + kamper om sommeren og turneringer, og det er kjempegøy! Noen bilder.                          

Akkurat nå er det alle typer spill - data, nintendo, gameboy, ps2 m.m. - som er det aller største på "fritiden". Men jeg liker også veldig godt å lese eller bygge bionickle. Dessuten har jeg fått dilla på "Dragonball" - takket være Aleks Det er også gøy å gå på kino - sist sette film: "Rottatouille" - Ørland Kino

Sommeren 2001 var vi en tur på Namsskogan Familiepark. Under Olavsfestdagene i Trondheim var vi å kikka på Ridderturneringen. Og så var mamma og jeg på ferie i Oslo, der vi blant annet var en tur på Tusenfryd. Kjempegøy! Vil du se noen feriebilder kanskje? Se her: Sommeren 2001!

Etter et laaangt skoleår :), var det deilig med en liten ferie! Vi har hatt en alldeles fantastisk vår og forsommer i år. Mamma (og andre eldre mennesker...) sier de ikke kan huske sist vi har hatt så fint og varmt vær sammenhengende så lenge! Men som vanlig - når ferien begynner kommer regnværet :(. Ok, vi skal ikke klage i år vi da!!! Feriebilder 2002!  Eh...klage nei, sola og varmen kom tilbake den :o)

I oktober 2003 flyttet vi inn i eget hus. Og for første gang i mitt liv slipper jeg nå å dele soverom med mamma - for nå har jeg fått mitt eget rom!

Sommeren 2005 tilbrakte vi heime. Men til tross for at været ikke var det aller beste, satt vi ikke bare på rommet og spilte Nintendo eller Gameboy 

Sommeren 2006 var jeg først en tur i Oslo sammen med bestemor. Etterpå reiste jeg på ferie til Hunderfossen familiepark, og ellers så har vi kosa oss heime i finværet :)

Treffteller

Skriv i gjesteboka mi.

Send meg gjerne en mail.